Chec Mariuca (de post)

Acest chec este o reteta proprie… este facut cu ce am avut prin casa (de post) in ideea sa nu imi mai ploua in gura in timp ce fetele au curcubeu in cerul gurii :). A iesit foarte bun, nu prea aspectuos, dar ce mai conteaza, la cat de bun este, nu cred ca ne apuca seara de maine cu el pe masa :).

Ingrediente

100 ml ulei de cocos,
300 gr zahar,
300 ml suc de portocala + 200 ml apa minerala,
400 gr faina,
1 pachet praf de copt,
vanilie, coaja de portocala, coaja de lamiae
2 linguri de cacao,
1 cana de nuca macinata + 1 pumn de stafide (optional)

Preparare:

Se mixeaza primele 4 ingrediente (uleiul, zaharul, sucul de portocale si apa minerala). Se adauga faina in care s-a amestecat praful de copt si vanilia. La sfarsit se adauga nuca, coaja de portocala, coaja de lamie si stafidele. In tava unsa si tapetata cu faina se toarna aproximativ jumatate din compozitia rezultata. In jumatatea ramasa se amesteca cacao. Apoi se rastoarna si restul compozitia I in tava. Se coace in cuptorul preincalzit la 180C (350F) pana cand proba cu scobitoarea iti indica faptul ca este copt (aproximativ 45 de minute).

Pofta buna!


Praji

Anunțuri

Despre Vero Nika

Dejé, sé que dejé Por donde fuí El alma entera Errores cometí, pero al final Pagué la cuenta
Acest articol a fost publicat în Dulciuri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s